Zanimljivo

Svečane torte za 18. rođendan

svecana-torta-10-rodjendan

U većem delu sveta, kada osoba napuni 18. godina smatra se odraslom i stiče nova prava, obaveze i odgovornost. Upravo zato, 18. rođendan se smatra veoma posebnim i zaslužuje drugačiju i svečaniju proslavu. Svaki slavljenik ovaj dan željno iščekuje.

Bez obzira da li ste se odlučili da organizujete manje ili veće okupljanje, slavlje nikako ne može da prođe bez dobre muzike, balona, konfeta i unikatne i ukusne rođendanske torte. Baš kao i ovaj svečani dan i torta mora biti upečatljiva i napravljena baš tako da odgovara slavljeniku u svakom pogledu. 

Svi vrlo dobro znamo koliko je važna uloga torte na svakom 18. rođendanu. Ulazak u svet odraslih će uz nas biti mnogo slađi. Naša ukusna kreacija će učiniti Vaš dan posebnim i za pamćenje. Odaberite bilo kakvu klasičnu ili modernu varijantu i sigurni smo da nećete napraviti grešku.

ORGANIZUJTE VAŠ DAN

Neretko, planiranje 18. rođendana traje mesecima unazad, a često učestvuje čitava porodica. Pozovite goste koji će prisustvovati proslavi. Isplanirajte aktivnosti, sastavite muzičku plejlistu i osmislite dekoraciju.

Ukoliko organizujete veću žurku, neka bude u znaku željene teme. Čitav dan će biti ispunjen dobrim vibracijama, smehom i veseljem ako povedete računa o svakom detalju.

Kao najvažnija stavka ističe se nešto što treba da obeleži svaki rođendan i da bude svojevrsan ukras na stolu sa đakonijama, a to je upravo torta. Bez savršene torte jednostavno ne može da se zamisli rođendanska proslava, kao i punoletstvo.

KAKO ODABRATI SAVRŠENU TORTU?

Bez obzira kakve ideje imate na umu, koje su Vaše želje i da li imate posebne zahteve, uvek budite spremni da odgovorite na svaki izazov. Ukoliko ste romantična duša, cvetna torta je pravi izbor. Sa tortom u obliku broja 18 nema greške. Možete se odlučiti i za svećice u željenom broju, a ne zaboravite ni čuveni vatromet koji na torti izgleda apsolutno fantastično.

Neka u sastavu dominira čokolada, voće ili možda rum. Za devojke, zanimljivi su detalji poput šljokica, perja i trakica, a momci će se oduševiti tortom u obliku fudbalskog stadiona, flaše piva ili sportskog automobila.

Mnogi vole i jednostavne varijante sa suptilnim ukrasima. Odlučite se za jarke boje, pastelne nijanse ili crno-belu kombinaciju. Torte mogu biti na sprat. Ili na više spratova. Uštedite dragoceno vreme i javite se profesionalnom timu za pomoć. 

NEKA VELIČANSTVENA TORTA BUDE DEO VAŠEG 18. ROĐENDANA

Znamo koliko je teško, ali i uzbudljivo postati legalno punoletan i koliko je taj trenutak važan u žiotu svakog pojedinca. Zbog toga profesionalci za torte rade punom parom da bi realizovali sve Vaše želje i ovaj dan urezali u pamćenje zauvek.

Napuštate detinjstvo, a toliko toga Vam dolazi u budućnosti i zato zaslužujete tortu koja će Vam izmamiti osmeh na lice. Svoju tortu istaknite na posebnom delu stola i ponudite je svim gostima kao znak zahvalnosti što su Vam do sada uvek bili velika podrška.

Do sada smo napravili veliki broj raznovrsnih torti za 18. rođendan i upotpunili proslavu mnogim klijentima. Od njih smo dobili brojne pozitivne komentare, što najbolje pokazuje kvalitet našeg rada i trud koji ulažemo gotovo svakodnevno.

TORTA STVORENA PO VAŠEM UKUSU I MERI

Stvarajte svaku tortu tako da konačan rezutat bude perfektan. Vodite računa o svakom detalju tokom pripreme i svaki korak prelazite uz mnogo ljubavi i dragocenog dugogodišnjeg iskustva. Poštujete i najviše standarde kvaliteta i pratite aktuelne trendove da bi što bolje ispunili svoje zahteve.

Svaki desert se pravi ručno i od potpuno prirodnih sastojaka, sa prirodnim aromama i bojama, a do Vas dolazi svež. Postoji ogroman izbor ukusa, ukrasa i oblika. U ponudi je i velika paleta boja.

Na tortama se može naći broj 18, Vaše ime ili personalizovana poruka, dekoracije od fondana, šlaga i čokolade. Da se ne bi opterećivali oko dostave, znajte da se misli o tome, tako da ćete uglavnom potpuno besplatno doneti Vašu tortu na željenu adresu bez obzira na kilažu.

Takođe, u ponudi je i veliki izbor sitnih kolača, koji takođe mogu biti deo jedne svečane, rođendanske trpeze. U katalogu su poslastice poput krempite, princes krofni, bajadera i išlera.

VAŠ 18. ROĐENDAN TREBA UČINITI ZAISTA SVEČANIM I POSEBNIM

Proslavite 18. rođendan u restoranu baš onako kako dolikuje. Sjajna atmosfera će biti zagarantovana uz ukus savršene rođendanske torte. Upravo ona će učiniti čitav dan veličanstvenim i pomoći će pri stvaranju uspomena. Pozovite profesionalce za dogovor, a oni će rado prihvatiti da budu deo Vašeg divnog slavlja. Poželeće Vam srećno punoletstvo uz tortu pripremljenu baš za Vas.

Related Posts

Dečije lampe

Dečije lampe – osvetljenje, dekorisanje i zabava u sobi mališana

Bavljenje dizajnom dečije sobe predstavlja kombinaciju nizanja ideja, razonode i zabave, ali često i dvoumljenja, razmišljanja i usklađivanja potreba i želja mališana sa raspoloživim budžetom. Pored svih bitnih…

Aparati za varenje

Rukotvorine iz plamena: Od ideje do krajnjeg proizvoda

Umetnost varenja prevazilazi puko spajanje dva komada metala. To je kombinacija veštine, strasti i tehnike koja transformiše običan komad metala u remek-delo. Sa pravim alatima i pristupom, svako…

inspiracija1

Kancelarija u kući: Kako se organizovati ukoliko radite remote

Kućne kancelraije su danas sastavni deo svakog doma i predstavljaju značajan dodatak bez kog se ne može. Bilo da je remote rad sastavni deo vašeg posla ili imate…

Tricikli za decu

Koliko su tricikli za decu korisni za njihov razvoj?

Tricikli omogućavaju deci da razviju svoje veštine ravnoteže i koordinacije, što može biti od koristi kada kasnije u životu uče kako da voze bicikl. Tricikli takođe imaju neke…

norveski radijator

Izaberi način grejanja koji je i efikasan i isplativ

Mnogi se u svojim domaćinstvima ili kancelarijama opredeljuju za norveške radijatore, bilo za grejanje, bilo dogrevanje prostora, jer su oni vrlo praktičan sistem, jednostavan za upotrebu i ekonomičan….