O meniDa bih inspirisala sebe, ja inspirišem vas i svi dobijamo!

O meni

Moje ime je Maja, završila sam Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, smer Grafičko inženjerstvo i dizajn. Moja velika ljubav u životu su knjige koje sam počela rano da čitam i da uživam u svakom novom doživljaju koji su mi one omogućavale.

Pre nekih sedam-osam godina, počela sam slučajno da čitam knjige iz oblasti popularne psihologije, ili samopomoći, kako je neki nazivaju. To je otvorilo neka nova vrata i razmišljanja za mene i ujedno sam počela da razmišljam o stvarima na novi, drugačiji način.

Dakle, od ljubavi prema knjigama, i novih saznavanja, moje interesovanje me je dovelo do toga da, pročitavši i saznavši mnoge zanimljive i korisne stvari, poželim da napravim jedno "mesto", pa makar ono bilo i virtuelno i na internetu, na koje mogu da sakupim sa raznih strana sve ono što ja smatram zanimljivim, interesantnim, inspirativnim, lepim i korisnim. I da to onda pokažem drugima, da pročitaju i saznaju nešto drugačije i nešto što do tada nisu imali prilike da vide i da se upoznaju.

Tako je rođena "Inspiracija".

Želim da u moru loših vesti, loših stvari koje nas okružuju i koje se stalno potenciraju, napravim jednu oazu lepih misli, inspirišućih misli, velikih misli, koje svi mi možemo da usvojimo i iskoristimo u svom životu, da nam one osvetljavaju put kada nismo sigurni kuda treba da idemo. Da pokažem drugima, da još ima lepih stvari da se pročitaju, uz pomoć pisaca koji su svoj život posvetili upravo tome, da podižu ljude i da im pomažu da žive svoje živote na najbolji mogući način.

Svi smo mi sposobni za mnogo toga, ali nekad zaboravimo na to, i mislimo kako nemamo izbora, pa se pomirimo sa manjim od onoga za šta smo zapravo sposobni.

Ja želim da dam svoj mali doprinos da to promenim i da pokažem ljudima šta je sve moguće. Pogotovo mladim ljudima, jer je ključno da se što ranije okrenemo pozitivnim mislima, inspirativnim primerima ljudi koji su mnogo toga uspeli da ostvare u svom životu i od kojih možemo mnogo toga da naučimo i primenimo u svom životu i da ga učinimo najboljim što možemo!


A možemo mnogo toga! Samo treba da verujete da možete i već ste na pola puta!