AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Afirmacije za Put promene

Siniša Ubović

"Od kvaliteta misli koje mislimo zavisi kvalitet života koji živimo. Verovali mi u to ili ne, ovaj zakon je uvek na delu. Mi živimo ono što mislimo. Mi postajemo ono o čemu razmišljamo."

Opširnije...

Moja baba zen budista

Siniša Ubović

"Moja baba Zorka. Osoba u čijem prisustvu sam se osećao sigurno, voljeno, vredno. Kad god sam bio u njenoj blizini, osećao sam se mirno i spokojno. Znao sam da je sve dobro. Tome me je učila. I dan-danas tako živi. Sa osećajem da je sve dobro i da će sve biti dobro. Voleo bih da danas imam malo više upravo tog njenog pristupa. Verovatno se sa tim mirom čovek rađa."

Opširnije...

Biografija - Siniša Ubović

Siniša UbovićSiniša Ubović je uspešan glumac, pisac, motivacioni govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći.

Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope. Od 2010. godine kada je ovaj program baziran na metodologiji Lujze Hej doneo na prostore bivše Jugoslavije, Siniša je održao veliki broj predavanja, radionica i edukacija širom regiona. 2012. godine od strane najvažnijih ličnosti u oblasti svetskog HYL-a, a pre svega Lujze Hej lično, njegov rad biva prepoznat i veoma visoko ocenjen te postaje jedan od dvanaest trenera u celom svetu koji dobijaju licencu za obučavanje budućih trenera ovog programa. Kao nosilac licence za ovaj region, u okviru svog koncepta PUT PROMENE izveo je već nekoliko generacija trenera ovog moćnog i svetski priznatog programa.

Stalni je gostujući trener i predavač na HYL obukama koje se održavaju u Turskoj.

Siniša Ubović je autor mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler. Do sada je napisao “Put promene…i neće biti kraja čudesima”, ” Afirmacije za put promene”, “100% JA”, “Dnevnik promene”, “Meditacija za početnike” kao i jedan od najinspirativnijih motivišućih romana “Moja baba zen budista”. Svoj rad je u više navrata predstavljao u gotovo svim zemljama regiona kao i u Engleskoj, Turskoj i Americi.

Za više informacija posetite:

http://www.putpromene.com/

https://www.facebook.com/ubovic.sinisa

https://www.youtube.com/user/2102011/feed

Pretraga