AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Svet pripada Vama

Robert Kolijer

"To je najveće otkriće savremenog doba – mogućnost da svaki čovek u svakom trenutku prizove taj "životni princip", koji je u istoj meri sluga njegovog uma kao što je to bio Aladinov duh iz lampe, da je potrebno samo da ga razume i radi u skladu sa njim da bi stekao sve što mu je potrebno, zdravlje ili sreću, bogatstvo ili uspeh."

Opširnije...

Biografija - Robert Kolijer

Robert KolijerOva knjiga napisana je za sve vas koji niste spremni da se učaurite, koji želite da razvijate sebe i svoje potencijale. Ona pokušava da Vam pruži bolji uvid u Vaše sopstvene mogućnosti, da Vas poduči kako da radite u sprezi i iskoristite neiscrpnu energiju koja postoji svuda oko Vas.

Tajna Vaše moći, Vašeg uspeha, Vašeg bogatstva, leži u kreiranju i ostvarenju moćnih i uspešnih misli. Knjiga Vas uči da je Vaše pravo vladavine nad svim stvarima – nad sopstvenim telom, nad sredinom, nad poslom, nad zdravljem.

Vaš um za Univerzalni um isto je što i električna iskra za munju. Za svako dobro koje želite od života, svako zvanje, svaki položaj, treba samo da mu težite svim srcem, sa pouzdanjem i odlučnošću – i BIĆE VAŠE.

Za više informacija posetite:

http://www.newthoughtlibrary.com/collierRobert/

Pretraga