AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Ništa nije nemoguće

Ričard Brenson

"Vredno radim i uporan sam. Verujem u ciljeve. Nikada nije loše imati san, ali sam ja uvek praktičan kada su snovi u pitanju. Ne fantaziram niti dokono sedim sanjareći o nemogućem. Postavljam ciljeve i onda nalazim način kako da ih postignem. Bilo šta što želim da uradim u životu, želim da uradim dobro a ne preko volje."

* * *

"Naravno, kao poslovan čovek, želim da napredujem i budem uspešan, i ponekad se jeftinija opcija u načinu proizvodnje čini boljom. Ali, jedno od mojih pravila je: Ne čini štetu."

Opširnije...

Pretraga

Biografija - Ričard Brenson

Ser Ričard Brenson (1950) je prvak engleskog poslovnog sveta, poznat po brendu Virdžin koji se sastoji od preko 360 kompanija. Brensonov prvi poslovni poduhvat bio je pokretanje časopisa Stjudent u vreme kada je imao samo šesnaest godina. Potom je 1970. započeo posao sa pretplatom na muzičke ploče, a 1972. je već otvorio lanac prodavnica ploča nazvan Virdžin rekords, koji je kasnije prerastao u Virdžin megamarkete. Zbog Brensonovog prodornog i takmičarskog pristupa i poslovnog stila, Virdžin je naglo porastao i razvio se tokom osamdesetih godina. Početkom devedesetih osnovao je avio-kompaniju Virdžin Atlantik ervejz.

Za još korisnih informacija posetite:

http://www.virgin.com/richard-branson

https://twitter.com/richardbranson

http://www.virgin.com/

https://www.facebook.com/virgin

https://twitter.com/virgin