AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Novac i zakon privlačenja

Ester i Džeri Hiks (Abrahamova učenja)

"Svaku komponentu koja sačinjava vaše životno iskustvo privukli su moćni odgovori zakona privlačenja na vaše misli i na priču o vašem životu. Ako dozvolite da vaša dominantna namera bude revidiranje i poboljšanje priče koju pričate svakog dana vašeg života, obećavamo vam da će vaš život postati ta priča koja postaje sve bolja i bolja. Jer to se mora dogoditi zbog zakona privlačenja!"

Opširnije...

Vrhunac udruženog stvaranja

Dr Vejn Dajer i Ester Hiks

"Kada se nalazite u svom sadašnjem trenutku i kada ste se uvežbali da budete uspešna vibracija gde niste zlobni, ili niste uzrujani, ili niste zabrinuti ni zbog čega, onda omogućavate nadahnuću da poteče. Tada ste toliko više od onoga što ste mislili da jeste. Tada ste početak izvorne energije. U tom času osećate jasnoću i strast."

Opširnije...

Biografija - Ester i Džeri Hiks (Abrahamova učenja)

Ester i Džeri Hiks (Abrahamova učenja)Ako želite da promenite svoj svet, morate promeniti način razmišljanja. U ovoj izuzetnoj knjizi, Ester i Džeri Hiks u glavnim crtama obrazlažu tajnu koja se krije iza zakona privlačenja. Jasno objašnjavaju kako da usredsredite energiju i ostvarite vidljivo blagostanje.

Naučite da ostvarite izobilje tako što ćete:

- usredsrediti se na ono što želite u životu, a ne na ono što nemate;

- videti sebe kao bogatu, a ne siromašnu osobu;

- zamišljati sebe kako uživate u nekom predmetu ili životnom stilu o kojima maštate – videti sebe kako se zabavljate živeći baš u toj kući ili vozeći baš ta kola.

Abrahamove moćne tehnike naučiće vas šta je pravo blagostanje i omogućiće vam da koristite zakon privlačenja za unošenje ove energije u vlastiti život.

Za sve ima dovoljno. Najvažnije je da svako od vas to uvidi i poželi... i onda ćete to i privući. Pošto sada posedujete moć da privučete sve što poželite, potvrdite da novac lako pristiže i da imate neograničenu zalihu izobilja i blagostanja.

Za više informacija posetite:

http://www.abraham-hicks.com/lawofattractionsource/index.php

https://www.facebook.com/Abraham.Hicks

https://twitter.com/AbrahamHicks

https://www.instagram.com/abrahamhickspublications/

https://www.youtube.com/user/AbrahamHicks

Pretraga