AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Ko pita "ko sam ja"?

Ekart Tol i Dipak Čopra

"TOL: Predstavu o sebi pogrešno oblikujete kad se potpuno poistovećujete sa svakom mišlju koja vam se rodi u glavi, a misli su vam, da uzgred napomenem, uglavnom negativne, zato što su negativne misli primamljivije nego pozitivne."

Opširnije...

Moć sadašnjeg trenutka

Ekart Tol

"Oni koji nisu pronašli svoje istinsko bogatstvo, blistavu radost Bića i duboki mir koji ide sa njom – a koji je nemoguće uzdrmati – prosjaci su, čak i ako poseduju veliko materijalno bogatstvo."

Opširnije...

Nova Zemlja

Ekart Tol

"Kada prepoznate nesvesno u sebi, ono što omogućava spoznaju jeste svest koja se izdiže, jeste sam čin buđenja. Ne možete se boriti protiv ega i pobediti, isto kao što se ne možete boriti protiv tame. Svetlost svesti je sve što je potrebno. Vi ste ta svetlost."

Opširnije...

Biografija - Ekart Tol

Ekart TolEkart Tol je rođen u Nemačkoj, gde je i živeo prvih trinaest godina. Diplomirao je na Londonskom univerzitetu, a svoj naučnoistraživački rad nastavio je na Kembridžu. Kada je imao 29 godina, doživeo je duboku duhovnu transformaciju koja je bukvalno razorila njegov stari identitet i radikalno promenila njegov život. Sledećih nekoliko godina posvetio je shvatanju, usvajanju i produbljivanju te transformacije, koja je označila početak snažnog unutrašnjeg putovanja. Ekart ne pripada nijednoj religiji niti tradiciji.

Svojim učenjem on prenosi jednostavnu a ipak duboku poruku, sa bezvremenom jasnoćom drevnih duhovnih majstora: postoji izlaz iz patnje u mir.

Ekart danas intenzivno putuje – drži predavanja širom sveta.

Sada živi u Vankuveru, u Kanadi.

Za više informacija posetite:

https://www.eckharttolle.com/

https://www.facebook.com/Eckharttolle/

https://twitter.com/eckharttolle

https://www.youtube.com/user/EckhartTeachings

Pretraga