AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Moć podsvesti za 21. vek: za razvijanje samopouzdanja i samopoštovanja

Džozef Marfi

"Razmišljajte o uspehu. Shvatite da ste rođeni da uspete i da pobeđujete, zato što Beskonačno ne može da doživi neuspeh. Zamislite sebe uspešnim, srećnim i slobodnim; i bićete sve to. Sve ono o čemu razmišljate i ono što osećate da je istina u vašem svesnom umu, utkano je i u vašu podsvest i dolazi da se preda vašem iskustvu. To je zakon uma, neodstupajući, nepromenljiv i bezvremen."

Opširnije...

Pretraga

Biografija - Džozef Marfi

Džozef MarfiDr Džozef Marfi, rođen u Irskoj (1898 - 1981), doktor filozofije i teologije, bio je jedan od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti misticizma i dinamike uma, kao i autor brojnih bestselera, među kojima i knjige Moć podsvesti.

Studirao je za sveštenika i pridružio se Jezuitima koje je napustio kada se preselio u Ameriku. Diplomirao je hemiju u Njujorku i postao apotekar. Sredinom četrdesetih godina preselio se u Los Anđeles gde je počeo da predaje na Institutu za teologiju.

Praktične tehnike za fizički, društveni, ekonomski i duhovni razvoj ličnosti koje dr Marfi preporučuje obezbedile su mu milione vernih sledbenika širom sveta. Doktorirao je psihologiju na Univerzitetu Južna Kalifornija i tada je počeo da piše. Ženio se dva puta. Tokom života održao je niz predavanja širom sveta, baveći se sve vreme istraživačkim radom i unapređivanjem svoje teorije podsvesti.