Zanimljivo

Aranžmani za Dubai – Zaronite u luksuz i koncept budućnosti

more-plaza-palme-suncobrani

Dubai nije samo destinacija. Taj grad je sam po sebi impresivna simfonija arhitekture, raskoši i mesto na kojem se sureću prošlost i budućnost, futurizam i bezvremeni luksuz. Kad kročite u Dubai odmah će vas obuzeti osećaj da ste na nekoj drugoj planeti, na mestu gde staklo i čelik izranjaju iz peska u najrazličitijim oblicima. Mnogima je Dubai sinonim za odmor, a to ne čudi, jer gostoljubivost kakvu nudi ovaj grad retko se gde može doživeti. Ovaj grad i svoju arhitekturu koristi kao poziv na nezaboravno iskustvo, jer ovakav spoj orijenta i savremenog sveta nigde drugde nećete moći da doživite. Luksuz i komfor koji nudi ovaj grad potpuno će vas očarati, navodeći vas da se prepustite svim svojim fantazijama, makar na kratko.

Dubai je oličenje raskoši i inovacije, u šta ćete se svakako uveriti ako posetite ovaj grad koji svojim gostima pruža izuzetan i nezaboravan doživljaj. Grad koji predstavlja oličenje savremene arhitekture i koji se razvio najviše u proteklih 50 godina, sinonim je za hedonizam na svakom koraku. Zato, kada birate aranžmane za Dubai, birate i putovanje kroz vreme i prostor, komfor i lukzuz, drugim rečima – birate doživljaj.

Atlantis the Royal i Atlantis the Palm – vrata u futuristički luksuz

Smešteni na veštačkom arhipelagu Palm Jumeriah, hoteli Atlantis the Royal i Atlantis the Palm nisu samo mesta za prenoćište. O, ne! Ovi hoteli su sami po sebi futurističke atrakcije, pa i mnogo više od toga. Predstavljaju simbole luksuza, vizionarstva, i svojim izgledom vešto koketiraju između stvarnosti i fantazije. Atlantis the Royal, sa svojim modernim izgedom, koji podseća na kakvu svemirsku stanicu, pruža neverovatan pogled na horizont Dubaija. U ovom hotelu potpuno će vas razmaziti, jer je usluga na zavidnom nivou. Prozračne terase ovog hotela i stakleni bazeni na krovu stvoriće vam osećaj da lebdite iznad grada. Luksuzni apartmani sa pogledom na Arapski zaliv i najbolje gurmanske poslastice oduševiće i one najzahtevnije. Ah, da, umalo da zaboravimo! Najbolje žurke, kokteli i barovi nalaze se upravo ovde, pa je i dobar provod zagarantovan.

Sa druge strane, Atlantis the Palm je svojevrsna oaza. Inspirisan mitološkim gradom Atlantisom, sa svojim spektakulranim akvarijumima, ovaj hotel potpuno će vas raspametiti. Ovde možete istražiti podvodni svet bez napuštanja svoje sobe, te ćete tako dobiti jedinstveno iskustvo koje spaja luksuz i avanturu. Kao dvorac od peska koji se uzdiže nad morem, ovaj hotel povešće vas, doslovno, u arapsku bajku, o kakvoj ste oduvek maštali. Spa tretmani, saune, bazeni… ovaj hotel je kao stvoren za uživanje.

Oba ova hotela predstavljaju suštinu onoga što aranžmani za Dubai obećavaju – putovanje na kojem mašta postaje stvarnost. Bilo da letujete sa porodicom, partnerom ili prijateljima ovi hoteli ponudiće vam vrhunsku uslugu, a ovaj grad nezaboravno iskustvo kojem ćete rado poželeti da se vratite.

Burj Al Arab: Ikona prestiža i inovacije

Nijedna priča o arhitekturi ne bi bila potpuna kada ne bismo pomenuli Burj Al Arab hotel. Ovaj ikonični hotel u obliku jedra pravi je sinonim za luksuz,  a simbol je prestiža i inovacije. Njegova konstrukcija i prestižan dizajn čine ga jednim od najprepoznatljivijih hotela na svetu. Želite čist raskoš? Onda je ovo pravo mesto za vas. Unutrašnjost ovog hotela je u zlatu, a bogat enterijer sa reljefima u zlatu i mermeru potpuno će vas ostaviti bez daha. Sobe, naravno, pružaju spekakularne panoramske poglede, dok ćete ovde moći da uživate u kulinarskim kreacijama iz svih delova sveta. Ovde možete doživeti i nezaboravno iskustvo kao što je večera na visini od 200 metara, a to je nešto što svako bar jednom mora da doživi! Burj Al Arab više je od hotela, on predstavlja i svojevrsno umetničko delo. Aranžmani za Dubai koji uključuju Burj Al Arab prava su stvar ukoliko sebe želite da nagradite jednim kvalitetnim odmorom. Osećaj slobode koji donosi roof top bar ovog hotela i usluga po najvišim svetskim standardima? Mi kažemo DA! A, vi?

Dubai svojim posetiocima nudi više od odmora, a svakako da letovanje u ovom gradu prevazilazi okvire turističkog iskustva. Ovde baš svaka građevina priča priču, te govori o nesvakidašnjem trudu i jedinstvenosti. Ukoliko ste oduvek želeli izuzetan odmor, na kojem možete zaboraviti vreme i na kojem ćete moći da uživate u trenutku, onda je ovaj deo arapskog sveta pravo mesto za vas.

Svakako, ne morate brinuti, jer ovaj grad je stvoren tako da baš svakom pruži ono što traži. Odmor na plaži, zabava za decu, apartmani za zaljubljene, sve kuhinje sveta za gurmane, adrenalinske aktivnosti za avanturiste, istraživanje grada i arhitekture za umetnike,kao i vrhunski izlasci za sve ljubitelje noćnog života.

Related Posts

digitron-pare

Prodajete stan? Kako do što veće zarade

Prodaja stana se na prvi pogled čini kao laka zarada i brz način da dođete do veće količine novca. Međutim, stvarnost je ipak nešto drugačija i ukoliko ulazite…

ljudi-proslava

Vrhunske taktike za organizaciju korporativnih događaja!

Korporativni događaji su postali neizostavan deo poslovne strategije mnogih kompanija, pružajući priliku za umrežavanje, promociju i jačanje brenda. Bilo da se radi o internim sastancima, konferencijama, seminarima ili…

zena-ves

Kućni uređaji bez kojih savremeni dom ne bi funkcionisao

Savremeni domovi se u velikoj meri oslanjaju na tehnologiju koja nam olakšava svakodnevni život. Razvoj kućnih aparata i uređaja promenio je i način na koji svako od nas…

devojka papir u ruci

Kako možeš koristiti svoje talente i veštine da doneseš pozitivne promene u svetu?

Kako svoje talente i veštine koristiti za pozitivne promene u svetu? Pročitajte inspirativne priče i savete na INSPIRACIJA.rs i pronađite inspiraciju za svoj put ka pozitivnim promenama!

kupatilo-elementi

Provereni saveti za higijenski sjaj u vašem kupatilu!

Kupatilo je jedno od onih mesta u domu gde higijena zauzima najviši prioritet. Održavanje visokog nivoa čistoće u kupatilu ne samo da pruža ugodnije i prijatnije okruženje za…

Zena-sto

Zelena gradnja kao ključni faktor održivog razvoja: Zašto je značajna i koje su njene prednosti?

Ukoliko gradite kuću u kojoj ćete provesti ostatak svog života, pokušajte da to uradite na najbolji mogući način i da napravite prostor koji će vam odgovarati i u…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *