Lifestyle

Apsolutni trend ove sezone: ženske Premiata patike

patike

Kada je obuća u pitanju tržište dostupnih proizvoda je poput okeana, čini  se beskonačno. U tom okeanu ponude svako može naći ono što odgovara njegovim kriterijumima, željama i stilu. Međutim mnogo je manje one obuće koja zadovoljava lične kriterijume zajedno sa tradicijom u izradi, vrhunskom kvalitetu i prepoznatljivom imenu.

Jedna od takvih linija obuće istakla se svojom istorijom, originalnošću, vrhunskim kvalitetom i ponudom koja obara za nogu. U pitanju su ženske Premiata patike.

Šta ih čini tako posebnim?

Duga istorija nastanka

Kompanija Premiata koju danas predstavlja Graziano Mazza kontinuirano beleži rast i razvoj jer njen vlasnik ima ideje i vizije koje su okrenute ka budućnosti. On je nakon skoro sto godina postojanja porodične kompanije istu preuzeo 1991. godine i samo ime i brend potpuno oživeo. On je to uradio restrukturiranjem cele kompanije, ali i modernizacijom opreme i načina rada.

Revolucija koja su Premiata patike napravile u modnoj industriji je poznata u svetu mode. Mazza je svoju prvu liniju lansirao davne 1996. godine i to su bili modeli sa sofisticiranim gornjim delom i gumenim đonom čime su kao urbane održavale trend godinama.

Godine 2009. lansirana je linija patika koje su inspirisane retro cipelama za trčanje iz 1970-ih godina koja je takođe naišla na dobru reakciju šire populacije i kupaca.

Danas ima radnje svuda po svetu, brend je svetski prepoznat i cenjen i čini jedan od traženijih modela obuće u modnom svetu i među onima koji biraju samo kvalitetne i originalne stvari.

I u Srbiji možete naći njihove modele na nekoliko lokacija, ali i online.

Lako se kombinuju uz svaki stil

Atletske cipele odnosno patike predstavljaju apsolutni manifest savremenog globalizovanog društva. One su prvobitno korišćene samo za sportske aktivnosti, a danas su došle do toliko široke primene da predstavlju nezaobilazni komad neformalne odeće, a u sve većem broju slučajve i formalnih kombinacija.

Kao lider u ovom sektoru, predstavlju trend koji nikada ne izlazi iz mode i predstavljaju istovremeno ležernost i neformalnost u kombinaciji sa visokim kvalitetnom i udobnošću.

Njihov karakterističan dizajn, obojen italijanskim poreklom, kome se dodaje i poseban način obrade kože, ali i činjenicu dekontekstualizacije stila kada je ova vrste obuće u pitanju čini ih dovoljno unikatnim modelima.

Mazzo je u jednom od svojih intervjua rekao ,,obućarstvo je tehnika, ne želim da zvučim arogantno ali mislim da sam ja odličan ,,tehničar“ kada su cipele u pitanju i mogu da smislim razne ideje, ali i rešenja kako bih napravio kompromis između funkcionalnosti i mode, odnosno modnih elemenata – i kad kažem cipele mislim na sve dimenzije procesa izrade obuće“.

Jedinstvene su, neponovljive i visoko kvalitetne

Kombinacija jedinstvenog dezena i modela, realističnih boja i njihovog savršenog kombinovanja nijansi kao i neobičnih krojeva čine modele ženskih Premiata patika ekskluzivnim pedmetom i predstavalju želju svakog ljubitelja prave mode širom sveta.

Udobne sa jedne strane, a sa druge strane prefinjene i vrlo dekorativne čine da sve njihove linije ženskih patika izgledaju savršeno. Svaka linija ovog brenda teži tome da prenese poruku različitosti, ali u smislu otvorenosti za nove stilove i načine življenja.

Njihov razvoj i internacionalizacija brenda je i dalje u usponu, a nove radnje se kontinuirano otvaraju širom sveta.

Ono što im je cilj jeste da razviju dovoljno kvalitetan, udoban i jedinstven proizvod koji je istovremeno ikoničan i prepoznatljiv i koji se lako prilagođava stilovima i istorijskim promana bez gubljenja karaktera.

Related Posts

muskarac-prica-na-telefon

Nezadovoljstvo na poslu: Kada je pravo vreme za napuštanje trenutnog zaposlenja

https://www.rawpixel.com/image/388502/man-talking-phone Česte promene radnog mesta više nisu neuobičajena pojava. Vreme kada su zaposleni dočekivali penziju u prvoj ili drugoj kompaniji koja ih je zaposlila je odavno prošlo. Moderan…

crni petak

Uređaji i najbolja tehnika po sjajnim cenama za Crni petak u novembru

Uređaji i najbolja tehnika po sjajnim cenama za Crni petak u novembru Mesec popusta još malo počinje, i u čuvenom novembru mogu se kupiti različite vrste artikala po…

brza-voznja-kolima

Nasilnička vožnja je društveni problem i lična odgovornost

Ponašanje učesnika u saobraćaju koje zakon prepoznaje kao “nasilničko” postaje sve učestalija dnevna vest i već se može nazavati društvenim problemom. Materijalna šteta koju prouzrokuje nasilnička vožnja mnogo…