AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Moć sadašnjeg trenutka

Ekart Tol

"Oni koji nisu pronašli svoje istinsko bogatstvo, blistavu radost Bića i duboki mir koji ide sa njom – a koji je nemoguće uzdrmati – prosjaci su, čak i ako poseduju veliko materijalno bogatstvo."

Opširnije...

Nova Zemlja

Ekart Tol

"Kada prepoznate nesvesno u sebi, ono što omogućava spoznaju jeste svest koja se izdiže, jeste sam čin buđenja. Ne možete se boriti protiv ega i pobediti, isto kao što se ne možete boriti protiv tame. Svetlost svesti je sve što je potrebno. Vi ste ta svetlost."

Opširnije...

Biografija - Ekart Tol

Ekart TolEkart Tol je rođen u Nemačkoj, gde je i živeo prvih trinaest godina. Diplomirao je na Londonskom univerzitetu, a svoj naučnoistraživački rad nastavio je na Kembridžu. Kada je imao 29 godina, doživeo je duboku duhovnu transformaciju koja je bukvalno razorila njegov stari identitet i radikalno promenila njegov život. Sledećih nekoliko godina posvetio je shvatanju, usvajanju i produbljivanju te transformacije, koja je označila početak snažnog unutrašnjeg putovanja. Ekart ne pripada nijednoj religiji niti tradiciji.

Svojim učenjem on prenosi jednostavnu a ipak duboku poruku, sa bezvremenom jasnoćom drevnih duhovnih majstora: postoji izlaz iz patnje u mir.

Ekart danas intenzivno putuje – drži predavanja širom sveta.

Sada živi u Vankuveru, u Kanadi.

Za više informacija posetite:

https://www.eckharttolle.com/

https://www.facebook.com/Eckharttolle/

https://twitter.com/eckharttolle

https://www.youtube.com/user/EckhartTeachings

Pretraga